top of page

Aanbod

Hot Stone

Deze massage gebeurd met behulp van afgeronde bassaltstenen. Deze vulkanische stenen zijn door de jaren heen glad gepolijst door invloed van water en zand.

 

Kruidenstempel

Bij kruidenstempel massage maken wij gebruik van een bundeltje met kruiden waaronder lavendel, roos en nog andere kruiden.

 

Gelaatsverzorging

Een goede verzorging van je gelaat is noodzakelijk.

 

Reiki

Reiki is één van de oudste geneesmethodes van de wereld, zoniet de oudste.

 

Shiatsu

Shiatsu is een traditionele oosterse heelwijze, gebaseerd op aanrakingen en drukken op punten en meridianen die over ons lichaam lopen en die gekoppeld zijn aan de organen.

 

Cupping Massage

Cupping is een massage techniek die binnen de oosterse geneeskunde veelvuldig wordt gebruikt en werd ontwikkeld om gifstoffen en spierkrampen vanuit diepere lichaamsweefsels naar het huidoppervlakte trekken.

Oorkaarsen

De Hopi-kaarsen worden gemaakt op basis van natuurlijke producten en kruiden, waaronder kamille en salie. In oude tradities worden ze gebruikt in reinigingstherapieėn. Ze helpen bij vele problemen van oor en hals zoals

Zweedse massage

Deze lichaamsmassage is een stevige en tevens rustgevende massage, met als doel de bloedsomloop te stimuleren de lymfecirculatie te optimaliseren en de spieren los te maken.

Voetreflexologie

Voetreflexologie herstelt de energie doorstroming in gans het lichaam. Deze energie doorstroming is de bassis van onze gezondheid. Ziekte is het gevolg van energie blokkeringen.

Ajurvedische massage

Ayurdeva betekent levenskennis. Het is een zeer oude, Indische leer die de natuurlijke wetmatigheden van het leven beschrijft. 

bottom of page